Icaros 2.2.2

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.2.2 του Icaros, μετά από αρκετό καιρό αναμονής. Φυσικά, όπως με κάθε νέα έκδοση, διορθώσεις και προσθήκες νέου λογισμικού έχουν γίνει, καθώς ωριμάζει ίσως η καλύτερη AROS διανομή. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες που έχει γίνει είναι η νέα έκδοση του Janus-UAE2, το οποίο είναι η μεταφορά του WinUAE στο AROS.

Το Janus-UAE2 απέχει ακόμα πολύ από την ολοκληρωμένη έκδοση, αλλά είναι κάτι που ακόμα δοκιμάζεται, και μόλις μπουν σε αυτό όλες οι αναγκαίες λειτουργίες, θα αντικαταστήσει το Janus-UAE στο Amibridge. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να έχει καλύτερη συμβατότητα σε παιχνίδια και εφαρμογές, και ίσως και την προσθήκη JIT λειτουργιών με αποτέλεσμα την καλύτερη ταχύτητα στην προσομείωση.

Έχουν επίσης γίνει κάποιες βελτιώσεις στο user interface του Icaros και προστέθηκαν μερικές χρήσιμες λειτουργίες σε κουμπιά του Magellan, κάνοντας χρήση του μεσαίου κουμπιού του mouse. Πιο συγκεκριμένα τώρα μπορεί να γίνει υπολογισμός του μεγέθους φακέλων, να προστεθούν αρχεία σε TAR συμπιέσεις, όπως ήδη γινόταν στα LHA και ZIP. Επίσης, ανανεώθηκαν τα ZunePaint και ZuneView στις τελευταίες εκδόσεις, τα οποία μπορούν να αποθηκεύσουν εικόνες σε ILBM μορφή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Icaros, αλλά και στο Patreon, απ'όπου μπορείτε να υποστηρίξετε τον δημιουργό του ώστε να συνεχίσει να αναπτύσει το Icaros.