Νέα αναβάθμιση για το HippoPlayer

Κυκλοφόρησε μια νέα αναβάθμιση του HippoPlayer, ανεβάζοντας την έκδοσή του στο 2.48. Σε αυτή έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις προβλημάτων. Έπειτα από 21 χρόνια, ένας από τους πιο αγαπημένους players MOD μουσικής στην Amiga, ο HippoPlayer, ανανεώνεται από τον Kari-Pekka Koljonen, ο οποίος προσπαθεί να ανανεώσει τον player ώστε να συμβαδίζει με το σημερινό hardware και τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέοι επιταχυντές και οι νέες αναβαθμίσεις.

Οι αλλαγές που έρχονται με την νέα έκδοση είναι πάρα πολλές. Μέχρι και η δυνατότητα υποστήριξης δύο monitors υπάρχει, όπου μπορείτε να έχετε σε άλλη οθόνη τον player και σε άλλη τα scopes. Βεβαίως αυτό απαιτεί να έχετε κάρτες γραφικών και την τελευταία έκδοση του Picasso96 που το υποστηρίζει.

Το νέο HippoPlayer μπορείτε να το βρείτε στο GitHub του developer αλλά και στο Aminet. Για να κάνετε την αναβάθμιση, απλώς αντιγράψτε τα αρχεία στον φάκελο του HippoPlayer που έχετε στο σύστημά σας. Αν δεν το έχετε εγκατεστημένο, μπορείτε να το κατεβάσετε από το Aminet. Έπειτα τρέχετε το HiP και απολαμβάνετε την νέα έκδοση.