Sqrxz 4

Κυκλοφόρησε το τέταρτο μέρος του Sqrxz με τον γνωστό μας πια λαγό να μπαίνει καιθ πάλι σε περιπέτειες. Μετά την διάσωση της Yve στο τρίτο μέρος "Sqrxz 3 – Adventure for Love" ήρθε ο γάμος της με τον φίλο μας Sqrxz. Η τελετή ήταν εκπληκτική και φίλοι και γνωστοί ακόμα μιλούν για το γεγονός. Μερικούς μήνες μετά ήταν και οι δύο σίγουροι πως είναι καιρός να φτιάξουν την δική τους οικογένεια.

Παρόλο που όλα αυτά είναι ευχάριστα, ο Sqrxz είναι άφραγκος και δύσκολη εποχή για να ξεκινήσεις μια οικογένεια, αν δεν έχεις και μια καβάτζα. Άνοιξε την εφημερίδα για να βρει κάποια δουλειά, όπου μια αγγελία του τράβηξε το μάτι. Θα γίνει μια αποστολή για αναζήτηση μάρμαρων πάγου, όπου χρειάζονται έναν ατρόμητο εξερευνητή. Μετά από όλα όσα πέρασε στα βάθη της ζούγκλας για την διάσωση της Yve, ένα είναι σίγουρο. Πως αυτή η δουλειά είναι ότι πρέπει να τον Sqrxz.

Μετά από μια συνάντηση με τον Dr. Branxz, ο οποίος έδειχνε λίγο περίεργος και σκοτεινός, η συμφωνία έκλεισε και ο Sqrxz μεταφέρθηκε στο μυστηριώδες νησί, το οποίο είναι γεμάτο από γυαλιστερά μάρμαρα πάγου. "Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα πίσω", είπε ο Dr. Branxz, καθώς ακόμα και ένα μάρμαρο να έμενε πίσω αυτό θα σήμαινε μη καταβολή της πληρωμής στον Sqrxz, ο οποίος δεν θα επέστρεφε και σπίτι του. Ο Dr. Branxz ήξερε ότι υπάρχουν ακριβώς 354 μάρμαρα, τα οποία και κατέγραψε με την χρήση δορυφώρων παρακολούθησης. Τι λέτε; Θα τα καταφέρετε;

Το παιχνίδι δεν διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενα της σειράς, και απαιτεί γερά νεύρα. Είναι πραγματικά ένα απιχνίδι που απαιτεί απόλυτο συγχρονισμό στις κινήσεις και απομνιμόνευση του κάθε σημείου της πίστας και των αντιπάλων. Το παραμικρό λάθος στην κίνησή σας θα επιφέρει το τραγικό θάνατο του αγαπημένου μας λαγού.

Η εγκατάσταση είναι απλή. Απλώς αποσυμπιέζετε το lha αρχείο που θα κατεβάσετε από το επίσημο site του παιχνιδιού. Μέσα στον φάκελο που δημιουργείται υπάρχουν όλα τα αναγκαία αρχεία και το sqrxz εικονίδιο του παιχνιδιού. Από τα icon attributes μπορείτε να ορίσετε αν το παιχνίδι θα τρέχει σε fullscreen ή σε παράθυρο. Το δοκιμάσαμε σε MorphOs και σε AmigaOS 4, όπου και στα δύο συστήματα το παιχνίδι έτρεξε απροβλημάτιστα.

Μια γεύση του παιχνιδιού μπορείτε να πάρετε και από το παρακάτω video.