Commodore: The Amiga Years

Πριν τρία χρόνια περίπου ο Brian Bagnall είχε ανακοινώσει την δημιουργία του νέου του βιβλίου "Commodore: The Amiga Years", στο οποίο θα συνέχιζε να λέει την ιστορία της Commodore από το 1984 μέχρι την πτώχευση και το κλείσιμό της. Δυστυχώς, η ολοκλήρωσή και η έκδοση του βιβλίου δεν έγινε ποτέ. Με ένα νέο Kickstarter backing που ξεκίνησε πρόσφατα ο συγγραφέας, προσπαθεί να ενεργοποιήσει ξανά την δημιουργία του βιβλίου, με την υποστήριξη φυσικά του κόσμου. Ήδη, από την πρώτη ημέρα το ποσό που έχει οριστεί σαν στόχος έχει ξεπεραστεί κατά πολύ.

Το βιβλίο έχει ήδη γραφτεί κατά τα 2/3, και υποστηρίζεται από πολλούς πρώην εργαζομένους και στελέχη της Commodore, όπως οι RJ Mical (Amiga GUI), Dale Luck (Amiga graphics), Bil Herd (C128), Thomas Rattigan (Commodore CEO), Bill Gardei (C65 prototype), Dave Haynie (Amiga 2000 και 3000), Brian Dougherty (GEOS).

Στις 500-600 σελίδες του θα καλυφθούν τα χρόνια την άνθισης της εταιρείας και της κυκλοφορίας όλων των αγαπημένων μας υπολογιστών Commodore και Amiga.

Αν θέλετε κι εσείς να υποστηρίξετε τον δημιουργό του και να αποκτήσετε το νέο αυτό βιβλίο, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του εγχειρήματος στο Kickstarter και να γίνεται κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες backers.