Νέα έκδοση του MUI 4.0-2015R4 για AmigaOS 3 και 4

Κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του MUI 4.0-2015R4 για AmigaOS4/PPC και AmigaOS3/m68k από τους developers, Thore Bockelmann και Jens Maus. Στην νέα έκδοση έχουν γίνει διορθώσεις και βελτιώσεις στην λειτουργία του. Με την έλευση του MUI 4 γίνεται ευκολότερη η μεταφορά προγραμμάτων από το MorphOS, καθώς τώρα υπάρχει κοινή βάση μεταξύ των δύο λειτουργικών.

Η χρήση του MUI 4.0 στο AmigaOS 3.x απαιτεί να υπάρχει τουλάχιστον ένας επεξεργαστής 68020 στην Amiga. Η ομάδα ανάπτυξης προτείνει την χρήση του σε μηχανήματα με γρήγορους επεξεργαστές και κάποια κάρτα γραφικών. Όπως κάθε προηγούμενη έκδοση, ένα keyfile είναι αναγκαίο για να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες των ρυθμίσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας keyfile από την έκδοση 3.8, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο AmigaOS 4 είναι διαθέσιμο και μέσω του AmiUpdate, το οποίο θα βρείτε σήμερα στην λίστα αναβάθμισης. Όσοι όμως θέλετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε από το επίσημο site της ομάδας ανάπτυξης του. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα καλό θα είναι να ενημερώσετε του developers μέσω του bugtracker με μια περιγραφή του προβλήματος, του συστήματος σας αλλά και του προγράμματος που τρέξατε, ώστε να προσπαθήσουν να αναπαράγουν το πρόβλημα και τέλος να το λύσουν.