Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Viva Amiga

Στις 6 Γενάρη 2017 θα είναι διαθέσιμο το πολυαναμενόμενο ντοκυμαντέρ Viva Amiga, το οποίο ξεκίνησε μέσα από ένα επιτυχημένο Kickstarter πρίν από περίπου 5 χρόνια. Εμπνευστής και δημιουργός του είναι ο Zack Weddington, ο οποίος ονειρεύτηκε να φτιάξει ένα ντοκυμαντέρ για την Commodore και του ανθρώπους που δημιούργησαν την Amiga. Η ιδέα υποστηρίχθηκε από πολλούς και πάντα έμοιαζε ημιτελής. Πάντα ήθελε να προσθέτει νέα πράγματα και περισσότερες συνεντεύξεις. Και αυτός ήταν ο κύριως λόγος που καθυστέρησε τόσο πολύ.

Στο Viva Amiga θα δούμε πάρα πολλούς από τους δημιουργούς της Amiga να μιλάνε για εκείνα τα χρόνια. Μερικοί από αυτούς είναι ο RJ Mical, ο Dave Haynie, ο Bil Herd, ο Don Reisinger, ο Michael Boom, ο Jeff Porter και φυσικά ο Dave Needle. Ξεκινάει από την αρχή της ύπαρξης της Amiga και φτάνει μέχρι τις μέρες, καθώς δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν συμπεριλάμβανε πλάνα από τις εκδηλώσεις των 30 ετών που έγιναν πέρσι, και κυρίως το μεγάλο πάρτυ που έγινε στην Αμερική. Για το τελευταίο μπορείτε να ακούσετε το 1ο μας podcast όπου ο Βαγγέλης Γούλας, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, μας μιλάει για την εμπειρία του.

 

Το Viva Amiga φτιάχτηκε με του fans της Amiga στο μυαλό, και σε αυτούς απευθύνεται κυρίως. Και αυτό φαίνεται από το πάθος και το συναίσθημα που αποπνέει.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο νέο site του Viva Amiga, καθώς και στην σελίδα τους στο Facebook.