Νέο demo για το Alarcity

Κυκλοφόρησε ένα νέο demo του AlarCity, το οποίο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα παιχνίδια που αναπτύσσονται για τους αγαπημένους μας υπολογιστές. Πρόκειται για ένα shoot'em up παιχνίδι στο οποίο έχετε τον ρόλο μιας μπάλας από φωτιά, την οποία κυνηγούν μια αρμάδα από εχθρούς. Για να προστατευτείτε και να τους εξοντώσετε έχετε μια πληθώρα από όπλα τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε, μαζεύοντας χρήματα από τους νικημένους εχθρούς.

Το demo περιέχει το survival mode, στο οποίο έχετε μόνο μια ζωή και πρέπει να επιζήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην τελική έκδοση θα υπάρχει και ένα story mode. Άλλα χαρακτηριστικά που έχει το demo είναι κύλιση με 50Hz (ταχύτατο), την δυνατότητα αναβαθμίσεων των όπλων και πάρα πολλούς διαφορετικούς εχθρούς.

Για να παίξετε το AlarCity πρέπει να έχετε μια AGA Amiga ή ένα CD32. Το μέγεθος του νέου demo είναι πάνω από 3MB οπότε καλό θα είναι να έχετε σκληρό δίσκο στο μηχάνημά σας, απ'όπου και θα το τρέξετε.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Pixelglass, μέλος της οποίας είναι και ο δικός μας Γιάννης Τσακίρης. Τα παιδιά έχουν ξεκινήει και μια δεύτερη καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού με στόχο να πετύχουν να πουλήσουν τουλάχιστον 200 κόπιες. Για αυτό κατεβάστε το παιχνίδι από το επίσημο site του, και είμαι σίγουρος πως θα πιστείτε να στηρίξετε την προσπάθειά τους, αγοράζοντάς το από εδώ.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι και από το παρακάτω video.