Σε προσφορά το Hollywood για λίγες μέρες

Για λίγες μέρες, η ομάδα ανάπτυξης του Hollywood, το δίνει με 50% έκπτωση, για κάθε υποστηριζόμενη πλατφόρμα ξεχωριστά. Η προσφορά απευθύνεται σε όσους θέλουν μόνο την Amiga έκδοση, η οποία περιλαμβάνει εκδόσεις για AmigaOS 3, AmigaOS 4, MorphOS, AROS και WarpOS, με μόνο 49€. Φυσικά, το ίδιο ισχύει για όσους θέλουν μόνο μια έκδοση για Linux, Mac OS ή Windows, οι οποίες επίσης κοστίζουν 49€.

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει όλες τις εκδόσεις, το κόστος παραμένει στα 99€. Να έχετε υπόψιν ότι κάθε ξεχωριστή έκδοση μπορεί να παράγει τα προγράμματα που θα δημιουργήσετε για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, χωρίς να δεσμεύεστε σε αυτήν που χρησιμοποιείτε για ανάπτυξη.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Hollywood, πρόκειται για μια γλώσσα προγραμματισμού με multimedia δυνατότητες, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατασκευάσετε λογισμικό με γραφικό περιβάλλον πολύ εύκολα. Έχει δημιουργηθεί για να δώσει την δυνατότητα σε μη έμπειρους προγραμματιστές να φτιάξουν το δικό τους λογισμικό. Ένα από τα πιο θετικά του στοιχεία είναι ότι μπορείτε να κάνετε compile το πρόγραμμά σας για διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, MacOS X, Linux, AmigaOS 3 & 4, AROS, MorphOS και Android.

Για να αποκτήσετε το Hollywood θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα.