Κυκλοφόρησε το IBrowse 2.5

Μετά από 13 περίπου χρόνια κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του IBrowse 2.5, την οποία σας είχαμε ανακοινώσει σε παλιότερο άρθρο εδώ στο Amiga.gr. Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά είναι η native PPC έκδοση του IBrowse η οποία είναι ταχύτατη στο AmigaOS 4.

Η νέα έκδοση υποστηρίζει πλήρως το AmiSSL 4.x και έτσι έχει την δυνατότητα να συνδεθεί σε όλα τα site με TLSv1.3 secure σύνδεση. Υποστηρίζει απλές σελίδες HTML, βασισμένες στο HTML 4.01 και XHTML 1.0, δεν υποστηρίζει CSS, και η Javascript δυνατότητές του είναι περιορισμένες. Έτσι, μην περιμένετε να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε σε μοντέρνα sites.

Φυσικά, είναι ίσως ο καλύτερος browser για να χρησιμοποιηθεί σε μια Amiga με χαμηλή επεξεργαστική ισχύ, ώστε να διαβάσετε τα τελευταία νέα για την Amiga από sites όπως το Amiga.gr, που λειτουργεί αρκετά καλά και γρήγορα στον IBrowse.

Ακόμη, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και γρήγορος για να βρείτε videos από το YouTube.com ή το TonVid.com, και με την χρήση κάποιου script, όπως το YT.rexx για AmigaOS 4, να μπορείτε να το δείτε στο Workbench με τον mplayer.

Η νέα έκδοση του IBrowse απαιτεί ανανεωμένη άδεια χρήσης. Έτσι, αν είστε κάτοχος της προηγούμενης έκδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το key σας για να αναβαθμίσετε στην νέα έκδοση με μειωμένο κόστος. Αν όχι, θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο key με κόστος 54,99€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του IBrowse, όπου θα βρείτε και μια δοκιμαστική έκδοση, ώστε να διαπιστώσετε πόσο καλά λειτουργεί στο μηχάνημά σας κι αν καλύπτει τις ανάγκες σας, πρωτού το αγοράσετε.