Picasso96 v3.1.2

Κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση των Picasso96 v3.1.2 drivers από την Individual Computers, η οποία εξαγόρασε τα δικαιώματα ανάπτυξης και διάθεσής τους πριν από μερικά χρόνια. Η νέα αυτή αναβάθμιση φέρνει μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι οι Picasso96 drivers, πρόκειται για ένα λογισμικό το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κάρτες γραφικών στην Amiga σας, είτε αυτή είναι πραγματική, είτε κάποια προσομοίωση, όπως μέσω WinUAE. Έτσι σας επιτρέπει να έχετε μεγάλες αναλύσεις με πραγματικό χρώμα (16bit/24bit/32bit). Μια νεότερη και πιο ανεπτυγμένη έκδοση υπάρχει και στο AmigaOS 4. Είναι συμβατό με AmigaOS 3.1, 3.5, 3.9, 3.1.4.1 και 3.2.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όσους έχουν αγοράσει το Picasso96 από την Individual Computers τους τελευταίους 12 μήνες, και μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο ξανά από τον λογαριασμό τους, κάνοντας login στο επίσημο site της εταιρείας. Αν δεν είχατε αγοράσει τις προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να το κάνετε από το επίσημο site της iComp. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο wiki της εταιρείας. Μια λίστα με όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις μπορείτε να βρείτε στο forum της εταιρείας.