Αύγουστος 2013

Το Sketchblock οριμάζει σε κάθε νέα έκδοση, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Το Sketchblock είναι ένα καινούργιο πρόγραμμα σχεδιασμού με πολλές δυνατότητες, με πολύ καλή υποστήριξη των graphic tablets, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη από τον δημιουργό του Andy Broad. Στην τελευταία έκδοση 2.2 που κυκλοφόρησε ανάμεσα σε άλλα χαρακτηριστικά προστέθηκε η δυνατότητα μαρκαρίσματος μιας περιοχής της εικόνας σαν μάσκα, όπου μπορείτε μόνο να σχεδιάσετε.

Κυκλοφόρησε ένα public key για το WarpView από τον ίδιο τον προγραμματιστή του Stephen Fellner. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες του τις δυνατότητες εντελώς δωρεάν. Το WarpView είναι ένα πρόγραμμα για να βλέπετε φωτογραφίες και εικόνες από κάποιο δίσκο ή μνήμη. Επίσης διαθέτει δυνατότητες επεξεργασίας όπως Crop, αλλαγή μεγέθους και διάφορα άλλα. Επίσης έχει την δυνατότητα να διαβάζει τις Exif 2.2 πληροφορίες που αποθηκεύονται στις φωτογραφίες. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτά.

Το M.A.C.E., το νέο shoot'em up που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενα άρθρα, είναι πια διαθέσιμο για αγορά. Μπορείτε να το αγοράσετε από το site της AmiBoing σε download μορφή για 15€. Μπορείτε να το βρείτε και σε CD μορφή από τα καταστήματα AmigaKit, Alinea και Amedia. Υπάρχει επίσης η έκδοσή του για Android OS, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Google Play. Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι δημιουργοί του προσφέρουν ένα ακόμα παιχίδι τους δωρεάν από τα TapJewels, A Frog Game, Balance Blox, BubbelscheDeluxe, αρκεί να αγοράσετε το M.A.C.E. για Android, να το βαθμολογίσετε στο Google Play Store και μετά να στείλετε ένα email στην Amiboing, αναγράφοντας ποιο από τα άλλα παιχνίδια θέλετε. Εκείνοι θα ξεκλειδώσουν για εσάς ένα licence ώστε να το κατεβάσετε δωρεάν.

To Amigathering επιστρέφει στην ΑΘήνα!
H δωδέκατη πανελλήνια συνάντηση του AmigaHellas για χρήστες Amiga και τους υπολογιστές τους σας περιμένει!
Δοκιμάστε τις Amiga των συμμετεχόντων και παρουσιάστε τις δικές σας. Δείτε video art και παίξτε video games από τις δεκαετίες του '80 και του '90. Συναντήστε παλιούς φίλους και κάντε νέες γνωριμίες!