Μάρτιος 2015

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε: Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα παιχνίδια που έφτασαν από την μεγάλη οθόνη κατευθείαν στην οθόνη του θρυλικού Spectrum. Ένα άρθρο οδηγό που σας δίνει τα φώτα για την κατασκευή μιας arcade καμπίνας στο... σαλόνι σας καθώς και την πρώτη επίσημη για την Ελλάδα παρουσίαση της Final Edition του AmigaOS 4.1.

Ένα χορταστικό review του επικού RPG Legend Of Grimrock, η συνέχεια της σειράς άρθρων για τα Ελληνικά retro computing sites καθώς και ένας εύχρηστος οδηγός αγοράς για Amiga accelerator, συμπληρώνουν την ύλη του τεύχους.

Σε ένα μικρό και ήσυχο χωριουδάκι, ένας περίεργος επιστήμονας προσπαθούσε να δημιουργήσει μια μηχανή, την Arcade Klonomat, η οποία θα κλωνοποιούσε τις αγελάδες, με σκοπό την αύξηση της παραγωγής γάλατος. Από τις πρώτες κιόλας δοκιμές ανακάλυψε ότι οι αγελάδες δεν μπορούν να κλωνοποιηθούν λόγο της υψηλής περιεκτικότητας πρωτεϊνών που υπάρχουν στο γάλα. Μιας και τα σχέδιά του απέτυχαν, αποφάσησε να βυθίσει την μηχανή του στον κοντινότερο βάλτο, ελπίζοντας να χαθεί για πάντα. Από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα στο χωριό.