Σεπτέμβριος 2016

Στις 6 - 9 Οκτωβρίου θα γίνει και φέτος η εκδήλωση AmiWest, στο Σακραμέντο της Αμερικής. Για όσους δεν έχουν ακούσει ξανά για το AmiWest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για Amiga σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο στο Amiwest πληθώρα εταιρειών και προγραμματιστών μαζεύονται, με σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα προϊόντα τους, είτε αυτά είναι σε επίπεδο λογισμικού, είτε σε hardware. Συχνά στο AmiWest γίνονται ανακοινώσεις για μελλοντικά σχέδια, οπότε περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τι καινούργιο θα ανακοινωθεί.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013, που πιάσαμε για πρώτη φορά στα χέρια μας τα φρεσκοτυπωμένα αντίτυπα του παρθενικού, 1ου τεύχους του RETRO PLANET - και σίγουρα τότε, κανένας δεν πίστευε ότι 3 ολόκληρα χρόνια αργότερα - συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με το ίδιο κέφι, την ίδια διάθεση και το ίδιο μεράκι, μένοντας ανεπηρέαστοι από το πέρασμα του χρόνου, τις οικονομικές δυσκολίες και το μιζέριασμα της καθημερινής ρουτίνας.

Κυκλοφόρησε το πρώτο update για το Enhancer πακέτο για το AmigaOS 4. Στην νέα ανανεωμένη έκδοση έχουν γίνει διορθώσεις προβλημάτων, βελτιώσεις αλλά και προσθήκες λειτουργιών στα υπάρχοντα προγράμματα. Η ομάδα ανάπτυξης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Νέα προγράμματα, classes και datatypes προστέθηκαν στο πακέτο, κάνοντάς το ακόμα πιο πλήρες.