Ιανουάριος 2019

Ίσως πολλοί από εσάς εκεί έξω - και ειδικά οι νεότεροι σε ηλικία - να μην θυμούνται το παρθενικό (και μοναδικό, ταυτόχρονα) studio album του group 4 Non Blondes που κυκλοφόρησε το 1992, αλλά ο τίτλος αυτού μάλλον δένει ιδανικά με το 22ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet.

Το περί ου ο λόγος "Χριστουγεννιάτικο" (ο Θεός να το κάνει) τεύχος κανονικά έπρεπε να έχει φτάσει στα χέρια των υπευθύνων για τη δημιουργία του γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη, αλλά διάφορα θεματάκια καθυστέρησαν την κυκλοφορία του.

Η Cloanto κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του Amiga Forever και του C64 Forever 8. Στην νέα αυτή έκδοση έχουν γίνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, όπως η δυνατότητα να ξεκινάτε τον υπολογιστή σας απευθείας στην προσομοιωμένη Amiga σας. Τα Amiga Forever και C64 Forever είναι δύο πλήρη πακέτα προσομοίωσης υπολογιστών Amiga και Commodore, με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και ευκολία στην έναρξη παιχνιδιών ή προγραμμάτων. Επίσης, περιλαμβάνουν νόμιμες ROMs για όλα τα μοντέλα Amiga, τις οποίες μπορείτε εύκολα να τις χρησιμοποιήσετε σε προσομοιωτές.