Δεκέμβριος 2021

Διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση του AmigaAmp, η 3.30, στην οποία έχουν γίνει διορθώσεις και προσθήκες νέων λειτουργιών. Το AmigaAmp είναι ένα από τα παλιότερα προγράμματα αναπαραγωγής αρχείων ήχου στην Amiga το οποίο σε κάθε νέα έκδοση γίνεται ακόμα καλύτερο. Η εμφάνισή του έχει βασιστεί στην εμφάνιση των πρώτων εκδόσεων του WinAmp, κάτι που διατηρεί μέχρι και σήμερα.<--break->

Μια νέα έκδοση κυκλοφόρησε του γνωστού WHDLoad 18.7, με νέα χαρακτηριστικά αλλά και διορθώσεις προβλημάτων. Το WHDLoad πρωτοεμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1996 και δημιουργός του είναι ο Bert Jahn.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #154 Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2022. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaStore και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το 19ο τεύχος του Komoda & Amiga plus, ενός έντυπου περιοδικού με θεματολογία γύρω από τους 8bit και 16bit υπολογιστές της Commodore. Κυκλοφορεί σε δύο γλώσσες, Πολωνικά και Αγγλικά.

Ο κορυφαίος emulator για Amiga γίνεται ακόμα καλύτερος με την νέα έκδοση του WinUAE 4.9.0, στην οποία έχουν προστεθεί, όπως πάντα, πολλά νέα χαρακτηριστικά και έχουν γίνει διορθώσεις προβλημάτων. Το WinUAE είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να στήσετε την δική σας Amiga σε κάποιο Windows PC, καθώς υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα μοντέλα.