Μάρτιος 2022

Όταν πριν από 6 μήνες περίπου επικοινώνησε μαζί μας ο Αλέξανδρος (other_reality) και εκδήλωσε την πρόθεσή του να γράψει ένα άρθρο για την ιστορία του Tetris η χαρά μας ήταν διπλή: όχι μονάχα επειδή εδώ στο Retro Planet λατρεύουμε το all-time classic δημιούργημα του Alexey Pajitnov, αλλά και διότι το παρθενικό τεύχος του περιοδικού, πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, είχε ως κύριο θέμα ένα καταπληκτικό αφιέρωμα του Αλέξανδρου, που τότε είχε γράψει για τα καλύτερα shoot 'em ups της Amiga.

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του MorphOS 3.16, η οποία περιέχει κυρίως διορθώσεις και βελτιώσεις σε διάφορες λειτουργίες του λειτουργικού. Μαζί κυκλοφόρησε και νέο SDK 3.16, αναγκαίο για τους απανταχού developers που θέλουν να αναπτύξουν προγράμματα για το MorphOS.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του AmigaFuture #155 Μαρτίου - Απριλίου 2022. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaStore και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->