BOH 5th Anniversary Edition

Το BOH έκλεισε 5 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του και ο developer Simone Bevilacqua το γιορτάζει με μια επετειακή έκδοση του παιχνιδιού. Μέσα στο CD θα βρείτε τις εκδόσεις για AmigaOS 4, AROS, Linux, Windows και MacOS X. Επίσης περιέχεται το πλήρες manual του παιχνιδιού σε PDF αρχείο καθώς και το Soundtrack σε αρχεία flac. Το BOH είναι ένα παιχνίδι δράσης, όπου ο χαρακτήρας σας κινείται μέσα σε διαδρόμους και πρέπει να φτάσει στην έξοδο πριν τον εξολοθρεύσουν οι ορδές των αντιπάλων που εμφανίζονται συνεχώς.

Η ατμόσφαιρα το παιχνιδιού είναι πραγματικά κλειστοφοβική. Συνήθως δεν βλέπετε παρά λίγα μέτρα πιο μπροστά από τον χαρακτήρα σας. Η κάμερα κοιτάζει κατακόρυφα από πάνω προς τα κάτω, κάτι που θυμίζει την σειρά παιχνιδιών Alien Breed. Τα όπλα είναι λιγοστά, και ακόμα πιο λιγοστά είναι τα πολεμοφόδια σας. Στο τέλος κάθε πίστας πρέπει να εξολοθρεύσετε τον Evil Master, ένα περίεργο πλάσμα που μόλις το πετύχετε εξαφανίζεται για να εμφανιστεί ξανά σε άλλο σημείο και να σας επιτεθεί. Ευτυχώς οι εχθροί δεν έχουν όπλα, αλλά το άγγιγμά τους είναι εξίσου θανατηφόρο.

Από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού ακολούθησαν πολλά updates τα οποία και έχουν ενσωματωθεί σε αυτή την έκδοση. Επίσης, έχουν συμπεριληφθεί όλες οι νεότερες πίστες, οι οποίες φτάνουν τις 60. Το παιχνίδι έχει την δυνατότητα να αλλάζει την εμφάνισή του εξ' ολοκλήρου καθώς χρησιμοποιεί themes για αυτό. Έτσι, από εκεί που παίζετε σε μια διαστημική βάση μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το σκηνικό και να βρεθείτε σε κάποιο μεσαιωνικό κάστρο ή σε κάποια πυραμίδα στην Αίγυπτο. Ακόμα, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να καταγράφεται το σκορ σας online για τις κόντρες με τους φίλους σας.

Το παιχνίδι μπορείτε να το αποκτήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του, σε CD μορφή έναντι 15.99€ (συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά) ή σε download μορφή έναντι 4.99€, με μέγεθος αρχείου περίπου 90ΜΒ. Εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση πρωτού το αγοράσετε μπορείτε να κατεβάσετε και την demo έκδοση του.