Amiga Forever 2014

Κυκλοφόρησε όπως κάθε χρόνο, η νέα έκδοση του AmigaForever 2014. Εάν δεν γνωρίζετε το AmigaForever, είναι ένα από τα πρώτα πακέτα Amiga λογισμικού, βασισμένο σε κάποιο UAE emulator ώστε να τρέχει στα x86 PC. Φυσικά τρέχει το AmigaOS 3 και στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται οι αναγκαίες ROMs, μιας και η κατασκευάστρια Cloanto έχει την δυνατότητα να τις διανέμει νόμιμα με το λογισμικό της.

Η Cloanto έχει δημιουργήσει το δικό της frontend πρόγραμμα για την διαχείριση των παιχνιδιών και των emulated Amiga που θα έχετε στο σύστημά σας. Μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και στοιχείων έρχονται με αυτή την έκδοση, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

  • Πλήρη συμβατότητα με τα Windows 8.1
  • Δυνατότητα να βαθμολογίσετε τίτλους
  • Ανανεωμενό πρόγραμμα για την παραμετροποίηση των RP9 αρχείων
  • Βελτιωμένη ρύθμιση των επιλογών boot στο Build Image εργαλείο

Όσοι έχετε αγοράσει την προγούμενη έκδοση του 2013 μπορείτε να αποκτήσετε την νέα έκδοση δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες και τρόπους αγοράς μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Amga Forever. Θα το βρείτε σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις,

  • την Value edition, την οποία θα κάνετε download και περιλαμβάνει τον installer για τα Windows, την 1.3 ROM και τα έτοιμα περιβάλλοντα του Workbench. Επίσης έρχεται με προεγκατεστημένα περίπου 40 παιχνίδια και 40 demos. Το κόστος της είναι 9,95€.
  • την Plus edition, την οποία θα κάνετε download, με δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας ISO για να το γράψετε σε κάποιο DVD. Περιέχει ότι έχει η Value edition, συν όλες τις ROMs (0.7-3.x) και όλες τις εκδόσεις του WorkBench, περισσότερα από 100 παιχνίδια και περισσότερα από 100 demos, καθώς και gallery φωτογραφιών από ενδιαφέροντα ιστορικά θέματα. Το κόστος της έκδοσης είναι 29,95€
  • την Premium edition, η οποία έρχεται σε 3 DVDs και περιέχει την Plus edition καθώς και video υλικό από παρουσιάσεις, ομιλίες και συνεντεύξεις, όπως τα Launch of Amiga (1985, 17'), Jay Miner Speech (1989, 49') και πολλά άλλα.

Εάν έχετε αγοράσει κάποια προηγούμενη έκδοση μπορείτε να αγοράσετε την τελευταία σε μειωμένη τιμή, αρκεί κατά την αγορά να επιλέξετε ότι έχετε μια προηγούμενη έκδοση.