RetroPlanet #5

Μόλις κυκλοφόρησε το 5ο, επετειακό (ναι, σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι!) τεύχος του περιοδικού Retro Planet, με ανανεωμένη ύλη και, κυρίως, φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση!

Το τεύχος είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην Amiga και περιέχει μεταξύ άλλων: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Νίκο Ανερούση, τον άνθρωπο πίσω από τα θρυλικά Tomahawk & Pacman Joysticks (και όχι μόνο), θέμα για Amiga hardware μόντες. Αφιέρωμα για το Vaporware στην Amiga, ότι project ανακοινώθηκε χωρίς φόβο και πάθος μα έμεινε στα χαρτιά, υπάρχει σε αυτό το άρθρο. Για επιδόρπιο σας έχουμε το special review του Jim Power ενός από τα πλέον εθιστικά arcade / platform για Amiga.

Οι μόνιμες στήλες μας υπάρχουν στην κανονική τους ροή -παρόλο τον Amiga χαρακτήρα του τεύχους- και μάλιστα έχουν προστεθεί και κάποιες καινούριες. Όπως για παράδειγμα η στήλη για νέα 8 & 16 bit παιχνίδια.

Για να το αποκτήσετε μπείτε στο http://www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο amigaplanetgreece AT gmail DOT com αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμα σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε.

Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.

Στα emails για παραγγελίες παρακαλούμε να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο.