Bubble Shooter DX

Ένα νέο παιχνίδι κυκλοφόρησε από την AmiBoing, το οποίο ονομάζεται Bubble Shooter DX. Είναι ένα puzzle παιχνίδι που θυμίζει πολύ το "Bust A Move", όπου ο σκοπός σας είναι να σκάσετε τις φούσκες που βρίσκονται στην οθόνη και να καθαρίσετε όλη την πίστα. Αυτό το πετυχαίνετε στέλνοντας μία φούσκα από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω, ώστε να χτυπήσει τις άλλες ιδίου χρώματος.

Εάν καθυστερήσετε πολύ να καθαρίσετε την πίστα, οι φούσκες που είναι διάσπαρτες σπρώχνονται κάθε λίγα δευτερόλεπτα προς τα κάτω. Έτσι, αν φτάσουν στο κατώτερο σημείο χάνετε. Γενικά, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η πληθώρα πιστών, οι οποίες φτάνουν τις 200 στην ολοκληρωμένη έκδοση, ενώ στην demo υπάρχουν μόλις 10. 

Τα γραφικά είναι απλά και καθαρά, με ευχάριστους χρωματισμούς. Το παιχνίδι στις πρώτες πίστες είναι αρκετά εύκολο αλλά δυσκολεύει όσο προχωράτε. Μετά από κάθε πίστα υπάρχει και μια βαθμολόγηση με τρία αστέρια, ώστε να γνωρίζετε σε ποιες πίστες θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω.

Φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει η ομάδα ανάπτυξης της AmiBoing, υπάρχει το online highscore σύστημα, όπου καταγράφονται όλα τα highscores για κόντρες μεταξύ τον παικτών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του παιχνιδιού από το site της AmiBoing, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Αν θέλετε να το αγοράσετε, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το AmiStore.