Το Amiga32 επιστρέφει στην Γερμανία

Μία εβδομάδα μετά το φετινό Amiwest, στις 28 Οκτωβρίου, οι φίλοι της Amiga θα μαζευτούν στο Neuss της Γερμανίας για να γιορτάσουν τα 32 χρόνια από την κυκλοφορία του αγαπημένου μας μηχανήματος. Εκεί θα είναι όλοι. Η Cloanto, η A-EON Technology, η Hyperion Entertainment, το Amigakit, η Individual Computers, η Alinea Computer, το A1200 net και πάρα πολύ άλλοι.

Όπως καταλαβαίνετε, μια εβδομάδα μετά το Amiwest, πολλά θα συζητηθούν εκεί, και ακόμα περισσότερες θα είναι οι ανακοινώσεις. Ο Trevor Dickinson της A-EON ελπίζουμε να μας πει για την νέα X5000/40 αλλά και νεότερα για την Tabor, καθώς και η Hyperion να μας ενημερώσει για την πορεία του AmigaOS 4. Ο αγαπημένος όλων Jens να μας δείξει τι νέα πράγματα ετοιμάζει, τα οποία θα δούμε να πωλούνται από το άριστο ηλεκτρονικό μαγαζί Alinea.

Η εκδήλωση είναι μόνο μία ημέρα, αλλά υπάρχει και μια μάζωξη aftershow, όπου περίπου 100 άτομα θα μαζευτούν για μπυροποσίες και κουτσομπολιό. ;)

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρεθούμε στο Amiga32, πρωτίστως για να πάρουμε τεχνογνωσία για τα επερχόμενα Amicamp :D , καθώς και για να μιλήσουμε με όλους τους πρωταγωνιστές του χώρου μας. Εκείνες τις μέρες παρακολουθείτε το Amiga.gr καθώς θα ανεβάζουμε πολλές πληροφορίες για κάθε τι νέο. Περισότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης.