Διαθέσιμη νέα έκδοση του Codebench

Αν ποτέ δοκιμάσατε να ξεκινήσετε να φτιάξετε κάποιο δικό σας πρόγραμμα για το AmigaOS 4, σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει το Codebench, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προγραμματισμού. Υποστηρίζονται οι γλώσσες προγραμματισμού C/C++, αλλά υπάρχει και υποστήριξη για το Hollywood. Το Codebench αναπτύσσεται αργά και οι νέες εκδόσεις είναι σπάνιες, αλλά το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα ώριμο και βοηθάει στην ανάπτυξη εφαρμογών.

Σε αυτή την έκδοση, την 0.55, έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο αρχείο CodeBench_relnotes που έρχεται μαζί με την νέα έκδοση.

Στην επίσημη σελίδα του CodeBench υπάρχει το "CodeBench Community", ένα forum για υποστήριξη των χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή. Την νέα έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του CodeBench, όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα. Πριν την εγκατάστασή του σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε το τελευταίο AmigaOS 4 SDK, σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη στο σύστημά σας.