WinUAE 4.1.0

Ο κορυφαίος emulator για Amiga γίνεται ακόμα καλύτερος με την νέα έκδοση του WinUAE 4.1.0, στην οποία έχουν προστεθεί, όπως πάντα, πολλά νέα χαρακτηριστικά και έχουν γίνει διορθώσεις προβλημάτων. Το WinUAE είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να στήσετε την δική σας Amiga σε κάποιο Windows PC, καθώς υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα μοντέλα. Μπορείτε να τρέξετε μόνο κάποια παιχνίδια ή ακόμα και να στήσετε ένα πλήρες Workbench βασισμένο σε AmigaOS 68K. Από την έκδοση 3.0.0 προσομοιώνει και τους PPC επεξεργαστές, δίνοντας την δυνατότητα να τρέξετε και το AmigaOS 4 Classic.

Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια δική σας εγκατάσταση AmigaOS από την αρχή, μπορείτε να δοκιμάσετε μία διανομή από τις AmigaSYS, AmiKit, AIAB και ClassicWB, οι οποίες έρχονται με πάρα πολλά προγράμματα προεγκατεστημένα, τα οποία έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Την νέα αυτή έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από το επίσημο site του WinUAE, όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες.