From Vultures to Vampires

Ένα νέο βιβλίο ετοιμάζει ο David John Pleasance, το οποίο ονομάζεται "From Vultures to Vampires: 25 years of Copyright Chaos and Technology Triumphs", στο οποίο θα υπάρχει η ιστορία της Amiga από τότε που έκλεισε η Commodore. Το βιβλίο ξεκινάει από την ημέρα που η Escom πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα για να αγοράσει τα δικαιώματα και το hardware της Commodore. 

Ο David Pleasance, πρώην Marketing Director της Commodore UK, είχε μια επιτυχημένη πολυετή πορεία μέσα στην Commodore. Μαζί του όμως στην συγγραφή του νέου βιβλίου θα είναι και ο Trevor Dickinson, ο οποίος θα συνδράμει με το αρχείο που διατηρεί και αφορά την μετά Commodore περίοδο της Amiga.

Μπορείτε να υποστηρίξετε κι εσείς την δημιουργία του νέου αυτού βιβλίου από το Kickstarter, όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες, και τι ακριβώς θα συμπεριληφθεί. Μπορείτε να αγοράσετε από την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου για μόλις 15 λίρες Αγγλίας (περίπου 17€), μέχρι και την εκτυπωμένη, με σκληρό εξώφυλλο, έκδοση για περίπου 30 λίρες Αγγλίας (περίπου 34€). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site του David Pleasance.

Ο David Pleasance  και ο Trevor Dickinson έδωσαν μια συνέντευξη για το βιβλίο στο Retro Hour podcast, στο οποίο αναλύουν τι θα μπεί μέσα στο βιβλίο. Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που μπορείτε να ακούσετε από το παρακάτω video.