Ιανουάριος 2017

Το Slarti είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας υποτίτλων ταινιών, ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τους δικούς σας υπότιτλους για μια ταινία. Συνήθως οι υπότιτλοι είναι αρχεία κειμένου, με την κατάληξη .srt, τα οποία έχουν τα κείμενα των διαλόγων, χωρισμένα σε λεπτά εμφάνισης και απόκρυψης, από την αρχή της ταινίας.

Λίγες μόνο ημέρες πέρασαν από την προηγούμενη έκδοση, και μια νέα ανανεωμένη κυκλοφόρησε για το MUI 5.0. To MUI 5.0-2017R1 για AmigaOS4/PPC και AmigaOS3/m68k, δημιουργία των Thore Bockelmann και Jens Maus, όπως πάντα, έχει μπόλικες διορθώσεις και βελτιώσεις στην λειτουργία του.<--break->

Κυκλοφόρησε μια ακόμα έκδοση του AmigaAmp, μέσα σε λίγες μέρες από την προηγούμενη, στην οποία έχουν γίνει διορθώσεις στην λειτουργία του προγράμματος. Και αυτή η έκδοση αφορά και το AmigaOS 3.x και το 4.x.

Κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του MUI 5.0-2016R3 για AmigaOS4/PPC και AmigaOS3/m68k από τους developers Thore Bockelmann και Jens Maus. Στην νέα έκδοση, όπως πάντα, έχουν γίνει διορθώσεις και βελτιώσεις στην λειτουργία του.