Αύγουστος 2017

Οι συντελεστές του Viva Amiga, ενός από τα ντοκιμαντέρ για την Commodore και την Amiga, κυκλοφόρησαν ολόκληρες τις συνεντεύξεις του Dave Needle και του RJ Mical. Το Viva Amiga ξεκίνησε από ένα επιτυχημένο Kickstarter πρίν από περίπου 5 χρόνια. Εμπνευστής και δημιουργός του είναι ο Zack Weddington.

Ένα νέο παιχνίδι κυκλοφορεί από την ομάδα Retroguru, με το όνομα Hermes. Πρόκειται για ένα Jump'n' Run παιχνίδι στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός Γάλλου μάγειρα με το όνομα Hermes, ο οποίος μια ημέρα είχε όρεξη για ψητό κοτόπουλο. Φυσικά, ένας άνθρωπος σαν τον Hermes δεν θα πήγαινε σε κάποιο Super Market για να αγοράσει κατεψυγμένο κοτόπουλο, αλλά θα έπαιρνε ένα από τα κοτόπουλα που μεγάλωνε. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #128 Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2017. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break-><--break->

Η ομάδα Apollo ανακοίνωσε την δημιουργία της νέας Vampire v4, μιας κάρτας επιτάχυνσης που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της Amiga. Η νέα αυτή κάρτα θα μπορεί να συνδεθεί στις Amiga 1000/500/2000/CDTV και θα υπάρξει και μια ξεχωριστή έκδοση για την Amiga 1200. Αλλά δεν σταματάνε εκεί, καθώς η Vampire v4 θα μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, στην standalone έκδοση.