Ιούνιος 2019

Το περιοδικό που από ένοχη απόλαυση έγινε γλυκιά συνήθεια, η έντυπη απόδειξη της against all odds προσέγγισης και λογικής, το retro αυτό πόνημα που ποτέ δεν μάσησε από κρίσεις και μνημόνια, το ένα και μοναδικό Retro Planet είναι και πάλι εδώ, για να μας βοηθήσει να υποδεχθούμε και επίσημα το καλοκαίρι, με χαλαρή διάθεση και παιχνιδιάρικες ορέξεις.

Κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του AmigaAmp, στην οποία έχουν γίνει διορθώσεις, με πολλές εσωτερικές αλλαγές στην δομή του, ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάπτυξή του. Το AmigaAmp είναι ένα από τα παλιότερα προγράμματα αναπαραγωγής αρχείων ήχου στην Amiga το οποίο σε κάθε νέα έκδοση γίνεται ακόμα καλύτερο. Η εμφάνισή του έχει βασιστεί στην εμφάνιση των πρώτων εκδόσεων του WinAmp, κάτι που διατηρεί μέχρι και σήμερα.<--break->

Μέχρι τις 5 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #139 Ιούλιος - Αύγουστος 2019. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break-><--break-><--break->

Αν θέλετε ένα ανθεκτικό νέο joystick, στα πρότυπα του αγαπημένου μας Tomahawk, τότε ρίξτε μια ματιά στο T.G.S. (The Greek Stick). Δημιουργός του είναι ο dinohatzi, ο οποίος ήθελε να φτιάξει ένα ανθεκτικό joystick, το οποίο να σας κρατάει συντροφιά για τα επόμενα πολλά χρόνια. Το T.G.S. φτιάχνεται εξολοκλήρου στο χέρι με πολύ μεράκι και γνώση.

Κυκλοφόρησε το Reshoot R, ένα νέο shoot 'em up, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν κορυφαίο, με πολύ καλό gameplay, εκπληκτική μουσική επένδυση και όμορφα γραφικά. Δημιουργός και εμπνευστής του παιχνιδιού είναι ο Richard Löwenstein, ο οποίος είχε δημιουργήσει και το Reshoot, το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια. Το νέο Reshoot R βασίστηκε σε ιδέες του Richard αλλά και στις γνώμες που έλαβε από όσους έπαιξαν το Reshoot.