Μάιος 2022

Κυκλοφόρησε η έκτη κατά σειρά αναβάθμιση του IBrowse 2.5, στην οποία έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και διορθώσεις προβλημάτων. Από αυτλη την έκδοση το IBrowse θα χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση της AmiSSL βιβλιοθήκης, κάτι που το κάνει το πρώτο πρόγραμμα που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές της. Βέβαια, δεν ειναι αυτή η μόνη βελτιώση που έχει γίνει.

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του AmiSSL, η 5.1. Αυτή η έκδοση είναι κομβική διότι περιλαμβάνει την νεότερη έκδοση της OpenSSL library v3, κι έτσι φέρνει στα συστήματά μας την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τα προγράμματα που την χρησιμοποιούν. Το AmiSSL project είναι μια συνολική προσπάθεια να δημιουργηθεί μια βιβλιοθήκη για τα συστήματα που βασίζονται στην Amiga (AmigaOS, MorphOS, AROS, κλπ), η οποία χρησιμοποιεί το OpenSSL cryptographic library toolkit.

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το 12ο τεύχος του Amiga περιοδικού Amiga Addict, το οποίο κυκλοφορεί στο τέλος κάθε μήνα. Το νέο τεύχος, το οποίο απαρτίζεται από περίπου 56 πολύχρωμες σελίδες σε A4 μέγεθος, έρχεται σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, και είναι γραμμένο στα Αγγλικά.