Odyssey Web Browser 1.22

Λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία της προηγούμενης έκδοσης του Odyssey Browser, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 1.22, στην οποία έγιναν δύο σημαντικές διορθώσεις. Διορθώθηκε το πρόβλημα ταχύτητας που παρουσιαζόταν στην οθόνη topsites όταν ο χρήστης είχε ενεργοποιημένο το adblock του προγράμματος. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, στα topsites δεν καταχωρούνται πλέον τοπικά αρχεία που έχουν φορτωθεί με URL file:///.

Ο Odyssey Web Browser είναι αυτή την στιγμή ο πιο πλήρης browser στο MorphOS, ο οποίος ξεκίνησε ως μεταφορά του OWB, αλλά στην πορεία συνέχισε να βασίζεται στο WebKit το οποίο ανανεώνεται σε κάθε νέα έκδοση. Παλιότερη έκδοσή του έχει μεταφερθεί στο AmigaOS 4 και στο AROS, και μέσα από ένα bounty γίνονται προσπάθειες να ανοίξουν κλειστά μέρη του κώδικα και να μεταφερθούν και αυτά, ώστε όλα τα λειτουργικά να έχουν μια ενιαία έκδοση του προγράμματος.

Δημιουργός του Odyssey browser είναι ο Fabien 'FAB' Coeurjuly. Την νέα έκδοση του Odyssey browser μπορείτε να την κατεβάσετε από την σελίδα του δημιουργού του ή μέσω του Grunch, αν το χρησιμοποιείτε.