MUI Royale 1.1

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του MUI Royale, του plugin για το Hollywood που σας δίνει την δυνατότητα τα προγράμματά σας να χρησιμοποιούν το MUI. Το MUI Royale plugin υποστηρίζει πάνω από 40 MUI κλάσεις όπως το TextEditor.mcc και το TheBar.mcc. Η δημιουργία του GUI γίνεται με την χρήση ενός XML αρχείου το οποίο μετατρέπεται σε MUI GUI άμεσα από το MUIRoyale. Αυτό το χαρακτηριστικό καθηστά την δημιουργία του GUI μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Το MUI Royale απαιτεί να έχετε την τελευταία έκδοση του Hollywood 5.2 και διατίθενται εντελώς δωρεάν. Είναι διαθέσιμο για AmigaOS 3 (m68k), AmigaOS 4 (PPC), MorphOS (PPC) και AROS (i386). Στο πακέτο περιέχονται περί τα 20 παραδείγματα στα οποία περιέχεται και ένα για τηνν δημιουργία προγράμματος αναπαραγωγής video βασισμένο στις multimedia δυνατότητες του Hollywood. Επίσης, μαζί έρχεται και ένα manual 280 σελίδων σε PDF, HTML, AmigaGuide και CHM αρχεία.

Στην νέα αυτή έκδοση έχουν γίνει διορθώσεις σε προβλήματα, καθώς και προσθήκες νέων δυνατοτήτων. Το MUI Royale plugin μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του Hollywood εντελώς δωρεάν.