EasyNet Professional Edition

Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη Professional έκδοση του EasyNet από την AmigaKit. Η νέα αυτή έκδοση είχε ανακοινωθεί από την εταιρία πολύ καιρό πριν, αλλά καθυστέρησε λόγο του ότι άλλα projects είχαν μεγαλύτερη προτεραιότητα. Η σημαντικότερη διαφορά της Professional έκδοσης από την απλή είναι η ενσωμάτωση του AmiTCP 4, με πολλές νέες δυνατότητες.

Το Easynet Professional δίνει την δυνατότητα στην Amiga σας να έχει πρόσβαση σε κάποιο δίκτυο και στο Internet. Είναι δηλαδή ένα TCP/IP πρόγραμμα, όπως το Miami, το Roadshow και το Genesis. Το Easynet έρχεται με ένα πολύ εύχρηστο παραθυρικό περιβάλλον και υποστηρίζει όλες τις SANA-II συμβατές συσκευές δικτύωσης, όπως αυτές που χρησιμοποιούν τους drivers prism2, cnet, x-surf και πολλές άλλες.

Όσοι έχετε ήδη αγοράσει το EasyNet και θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά της Professional έκδοσης, θα μπορείτε να το κάνετε με μια έκπτωση. Την αγορά της νέας έκδοσης μπορείτε να την κάνετε από από την ιστοσελίδα της AmigaKit.  Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.