RetroPlanet #6

Κυκλοφόρησε το 6o -και εορταστικό- τεύχος του περιοδικού Retro Planet. Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων: μεγάλο αφιέρωμα στο Neo Geo της SNK σε όλες τις μορφές του (arcade, κονσόλα, handheld). Παρουσίαση των Memotech 500 & 512 (ή, αλλιώς, πώς καταφέρνει ένας 8bit υπολογιστής να είναι τόσο μπροστά από την εποχή του. Special review των Jedi Outcast & Jedi Academy για το MorphOS καθώς και το πρώτο από μια σειρά άρθρων για τα Ελληνικά retro computing sites. Η έρευνα αγοράς αυτού του τεύχους φιλοξενεί το θρυλικό Amiga CD32. Φυσικά, οι μόνιμες στήλες μας δίνουν και σε αυτό το τεύχος το παρόν.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σε 52 έγχρωμες σελίδες που θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.

Το Retro Planet είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό για το retro και το εναλλακτικό computing το οποίο εκδίδεται κάθε τρεις μήνες. Για να το αποκτήσετε μπείτε στο http://www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο amigaplanetgreece AT gmail DOT com αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμά σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και τη διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε.

Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.

Στα emails για παραγγελίες παρακαλούμε να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και καλή χρονιά!