Η AmiBoing μετέφερε το Quartet στο AmigaOS 4

Η AmiBoing, γνωστή από διάφορα παιχνίδια που έχει δημιουργήσει, όπως το M.A.C.E. και το Swamp Defence, κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι με το όνομα Quartet. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από μια εταιρία ονόματι Photon Storm, ενώ η AmiBoing έκανε την μεταφορά στο αγαπημένο μας σύστημα. Το παιχνίδι είναι τύπου Puzzle, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο και εθιστικό. Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε τετράδες από πρόσωπα, είτε αυτά αποτελούνται από το ίδιο πρόσωπο και χρωματισμό, είτε όχι.

Το παιχνίδι ανοίγει σε παράθυρο στην οθόνη σας και με τα πλήκτρα ή το ποντίκι μπορείτε να κάνετε τις επιλογές που θέλετε. Διατίθενται εντελώς δωρεάν και αρκεί να το αποσυμπιέσετε στον δίσκο σας και να αρχίσετε το παιχνίδι. Και στο Quartet η AmiBoing έχει προσθέσει το online highscore. Έτσι, μόλις ξεκινήσετε θα σας ζητήσει να εισάγετε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό σας, ώστε να καταγράψει online το δικό σας σκορ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το OS4Depot και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της AmiBoing ή στο site της Photon Strom.