Amiga Days Remasters 1989-1993 - Volume 2

Μια ακόμα μουσική συλλογή, με 21 τραγούδια, κυκλοφόρησε ο Frederic "Elmobo" Motte, δημιουργός μουσικής παιχνιδιών και demos από το 1989. Η συλλογή περιέχει μουσικές που είχαν συμπεριληφθεί σε demos που είχαν δημιουργήσει μερικά από τα πιο δυνατά demo groups, όπως τα Sanity, Alcatraz, Quartex, Dreamdealers κ.α..

Τα συγκεκριμένα τραγούδια έχουν περάσει από νέα επεξεργασία ειδικά για αυτή την κυκλοφορία. Τα αρχικά είχαν δημιουργηθεί με το κορυφαίο πρόγραμμα Protracker. Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή, και φυσικά έχετε την δυνατότητα να τα ακούσετε online πριν τα αγοράσετε, στην σελίδα του BandCamp.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε την συλλογή, εκτός από τα τραγούδια σε διάφορες μορφές αρχείων (MP3, FLAC, OGG κ.α.) θα πάρετε και τα MOD αρχεία, με την δυνατότητα να τα αναπαράγετε και στην μικρή σας Amiga.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Frederic "Elmobo" Motte θα βρείτε στο προσωπικό του site ενώ στο BandCamp θα βρείτε τα νέα αυτά τραγούδια, απ'όπου μπορείτε να τα ακούσετε δωρεάν ή να τα αγοράσετε, ορίζοντας εσείς την τιμή.