Κυκλοφόρησε το MorphOS 3.8

Μια νέα έκδοση του MorphOS κυκλοφόρησε, και είναι διαθέσιμη από την ομάδα ανάπτυξης. Στην νέα αυτή έκδοση 3.8, έχει προστεθεί η πολυαναμενόμενη υποστήριξη της Sam 460 της ACube. Ακόμα αυξήθηκε ο αριθμός των υποστηριζόμενων καρτών γραφικών Radeon της AMD, από την X1000 και της σειράς HD. Φυσικά, με την νέα έκδοση έρχονται και πολλές διορθώσεις προβλημάτων ή βελτιστοποιήσεις λειτουργιών.

Βελτιστοποιήσεις έχουν γίνει στο Quark kernel, στο Exec, στα γραφικά 3D και στην αναπαραγωγή video. Ακόμα, με την υποστήριξη πολύ δυνατών καρτών γραφικών δίνεται η δυνατότητα χρήσης 4Κ αναλύσεων στο σύστημά σας, εφόσον υπάρχει η ανάλογη οθόνη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Οι λιγότερο έμπειροι χρήστες καλό είναι να διαβάσουν τον τρόπο εγκατάστασης αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων, προτού προχωρήσουν στην εγκατάστασή του. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη το MorphOS μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της έκδοσής τους, αν και προτείνεται να κάνουν μια καινούργια εγκατάσταση στο μηχάνημά τους. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο MorphOS 3.8 από εδώ.