Δυναμώνουν την συνεργασία τους οι A-EON Technology και ACube Systems

H A-EON Technology ανακοίνωσε πως οι δύο εταιρίες δυναμώνουν την μεταξύ τους συνεργασία, μετά από τις πολύ καλές συζητήσεις που είχαν στα τέλη Απριλίου, με στόχο την δημιουργία ενός βιώσιμου χάρτη ανάπτυξης hardware και software για την αγαπημένη μας πλατφόρμα, με την χρήση κοινών επενδύσεων και πόρων. Στα σχέδια των δύο εταιριών είναι η ανάπτυξη νέου hardware και software, ξεκινώντας από το Minimig Plus, που έχει ανακοινώσει η ACube ότι αναπτύσσει.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, έγινε και μία συνάντηση με την Ultra Varisys, την εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των Nemo (X1000) και Cyrus 64-bit PowerPC motherboards, όπου συζήτησης για το μέλλον και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Ο Max Tretene, ο υπεύθυνος τεχνολογίας της ACube ανέφερε "Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, είχαμε πολύ καλές ιδέες για το Minimig Plus και για την ανάπτυξη σχεδίων σε επίπεδο hardware και software, που αφορούν το άμεσο μέλλον, τα οποία ανυπομονώ να υλοποιηθούν". Καθώς ο Enrico Vidale, γενικός διευθυντής της ACube, πρόσθεσε, "Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία μας μόνο καλό μπορεί αν κάνει στην κοινότητα της Amiga".

Ο Matthew Leaman, γενικός διευθυντής της A-EON Technology σχολίασε, "Η χρήση κοινών τεχνικών και επενδυτικών πόρων μεταξύ της A-EON και της ACube θα εξασφαλίσουν μια μελλοντική επιτυχία". Ο Trevor Dickinson πρόσθεσε, "Είμαι περισσότερο αισιόδοξος τώρα για το μέλλον της Amiga σκηνής, απ' ότι ήμουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, bring it on!".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ανακοίνωση της A-EON Technology.