Περιοδικό iamretro - Τεύχος #1

Ένα νέο Ελληνικό online περιοδικό με τους παλιούς υπολογιστές και παιχνίδια κυκλοφόρησε από το iamretro.gr. Το περιεχόμενο του περιοδικού προέρχεται κυρίως από τα πλούσια άρθρα του site, τα οποία κερδίζουν μια πρόσθετη αξία με την αποτύπωσή τους στις σελίδες του.

Στο πρώτο τεύχος θα βρείτε μια πληθώρα παρουσιάσεων παιχνιδιών όπως τα Eye of the Beholder, Syndicate, Silkworm, The Great Giana Sisters και άλλα. Επίσης θα βρείτε την παρουσίαση του Amiga CD32 και του Amstrad CPC 464, ενώ ξεχωρίζει και η συνέντευξη του Άλκη Πολυράκη.

Το περιοδικό διατίθενται δωρεάν σε PDF μορφή από το site, αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε και σε τυπωμένη μορφή. Πέρα από αυτό υπάρχει και η δυνατότητα να υποστηρίξετε τους δημιουργούς του αλλά και την συντήρηση της ιστοσελίδας, με κάποια χρηματική δωρεά. Όλα τα παραπάνω και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα του iamretro.gr.

Είναι ευχάριστο να βλέπεις συχνά νέα βήματα να γίνονται στον χώρο μας, και όνειρα ανθρώπων να πραγματοποιούνται. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά, εκεί στο iamretro.