Το Tales of Gorluth είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν

Η ομάδα AmiWorx Software διέθεσε το πρώτο Tales of Gorluth εντελώς δωρεάν για κατέβασμα. Το Tales of Gorluth είναι ένα action adventure, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014. Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε τον ρόλο του κεντρικού ήρωα, ο οποίος πρέπει να βρει ποιος προκάλεσε το θάνατο των συγχωριανών του και την καταστροφή του χωριού του. Στο δρόμο του θα πολεμήσει με αρκετούς εχθρούς, ενώ θα πρέπει να συνομιλήσει και με πολλούς άλλους χαρακτήρες, οι οποίοι θα τον καθοδηγήσουν στην αποστολή του και θα του δώσουν σημαντικές πληροφορίες.

Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί με το Backbone και τρέχει σε κάθε classic Amiga η οποία τουλάχιστον υποστηρίζει ECS γραφικά, 68020 CPU, 2 MB Graphics Ram, 1 MB Fast Ram καί σκληρό δίσκο, ενώ προτείνεται να έχετε έναν πιο γρήγορο 68030 για καλύτερη απόδοση.

Ήδη αναπτύσσεται το sequel του παιχνιδιού, το οποίο και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από την επίσημη σελίδα του, απ' όπου μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο παιχνίδι. Μέσα στο lha αρχείο θα βρείτε την Αγγλική και την Γερμανική έκδοση καθώς και το φυλλάδιο που περιείχε τις οδηγίες από την CD έκδοση.