AmigaOS 3.9 User's Manual

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το AmigaOS 3.9 και θέλετε να εμβαθύνετε στην χρήση του και να μάθετε μερικά από τα μυστικά του, μπορείτε να αγοράσετε το νέο βιβλίο του Adam Zalepa AmigaOS 3.9 User's Manual. Το βιβλίο είναι γραμμένο στα Αγγλικά, και στις 380 σελίδες του καλύπτονται πολλά θέματα, όπως η αναβάθμιση από τα AmigaOS 3.1 και 3.5, εγκατάσταση προγραμμάτων και ρύθμιση του Workbench.

Ο συγγραφέας εστιάζει στην επέκταση του λειτουργικού συστήματος με πρόσθετο λογισμικό, το οποίο απαιτεί νεότερες εκδόσεις από την 3.1. Ακόμα, στο βιβλίο παρουσιάζονται λύσεις σε κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, αλλά και τρόπο χρήσης των εντολών του AmigaDOS.

Το νέο αυτό βιβλίο συστήνετε σε όλους εσάς που αποκτήσατε ξανά μια Amiga μετά από πολλά χρόνια ή δημιουργήσατε μία βασισμένη στο RaspBerry Pi και το Amibian, και θέλετε να θυμηθήτε πως το χρησιμοποιούσατε παλιά ή θέλετε να την χρησιμοποιείτε και για περισσότερα πράγματα πέρα από τα παιχνίδια.

Μια πλήρη λίστα με τα περιεχόμενά του θα βρείτε εδώ. Το βιβλίο διατίθενται από το amiga.net.pl σε ηλεκτρονική (PDF) μορφή και εκτυπωμένο, με την δεύτερη να είναι φυσικά και πιο ακριβή.