AmiWest 2017

Στις 19 - 22 Οκτωβρίου θα γίνει και φέτος η εκδήλωση AmiWest, στο Σακραμέντο της Αμερικής. Για όσους δεν έχουν ακούσει ξανά για το AmiWest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για Amiga σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο στο Amiwest πληθώρα εταιρειών και προγραμματιστών μαζεύονται, με σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα προϊόντα τους, είτε αυτά είναι σε επίπεδο λογισμικού, είτε σε hardware. Συχνά στο AmiWest γίνονται ανακοινώσεις για μελλοντικά σχέδια, οπότε περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τι καινούργιο θα ανακοινωθεί.

Τα τελευταία χρόνια, και σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι ενεργοί προγραμματιστές της πλατφόρμας, οι πρώτες δύο μέρες είναι αφιερωμένες στον προγραμματισμό για το AmigaOS 4. Έτσι, στις 6-7 θα γίνουν μαθήματα προγραμματισμού στη γλώσσα C/C++. Το υλικό που θα δημιουργηθεί σε αυτά τα μαθήματα θα διατεθεί αργότερα online για κατέβασμα μέσω του επίσημου Wiki της Hyperion. Το πρόγραμμα των σεμηναρίων και άλλες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα τους.

Οι εταιρείες που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν φέτος είναι οι A-EON Technolodgy Ltd, SACC, AmigaKit, AMUC, AmiWest Broadcast, Infocessories, Bit By Bit Software Group LLC, Amiga On The Lake. Ελπίζουμε να βρεθούνε εκεί και μέλη της προγραμματιστική ομάδας του AROS, ώστε να παρουσιάσουν νέα πράγματα,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όλα όσα συμβαίνουν στο AmiWest από τα διάφορα streamings που θα υπάρχουν.  Για να συντονιστείτε καλύτερα, θυμηθείτε ότι η εκδήλωση συμβαίνει 11 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημη σελίδα της εκδήλωσης, αλλά και στο blog των διοργανωτών. Εκείνες τις μέρες θα σας ενημερώνουμε κι εμείς με ότι νέα θα βγαίνουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με videos και με φωτογραφικό υλικό.