Lumberjack Xmas

Κυκλοφόρησε η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Lumberjack Reloaded, το οποίο είχαμε δει παλιότερα. Σε αυτή την έκδοση έχετε και πάλι τον ρόλο του συμπαθούς ξυλοκόπου ο οποίος προσπαθεί, με την βοήθειά σας, να κόψει όσα περισσότερα ξύλα μπορεί από ένα τεράστιο δέντρο, χωρίς να του έρθει κάποιο κλαδί στο κεφάλι.

Φυσικά, για να γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα, έχετε για εχθρό τον χρόνο. Έτσι, κόβετε τον κορμό του δέντρου μια από τα αριστερά και μια από τα δεξιά. Και όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο μεγαλώνει το σκορ σας.

Βασίζεται σε ένα παιχνίδι του Commodore 64 που κυκλοφόρησε το 2016 από τις Megastyle και Protovision. Φυσικά, η έκδοση για Amiga έχει πολύ καλύτερα γραφικά, κίνηση και ήχο, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευχάριστο.

Ελάχιστο μηχάνημα που απαιτεί είναι μια Amiga 500 με 512kb μνήμης. Δηλαδή μπορείτε να το τρέξετε σε οποιαδήποτε Amiga διαθέτετε.

Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στο Aminet σε adf αρχείο το οποίο και πρέπει να γράψετε σε κάποια δισκέτα. Αν θέλετε να υποστηρίξετε τους developers του, μπορείτε να αγοράσετε το original παιχνίδι από το amiga.net.pl.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι στο παρακάτω video.