AlarCity Dungeon Prototype

Ένα νέο παιχνίδι κυκλοφόρησε από τον Earok, με θέμα το αναμενόμενο AlarCity, το οποίο ονομάζεται AlarCity Dungeon Prototype. Είναι περισσότερο ένα δοκιμαστικό παιχνίδι, το οποίο μοιάζει να έχει επηρεαστεί από το παλιό Smash TV, όπου έχετε και πάλι το ρόλο της φλεγόμενης μπάλας, η οποία κινείται στον χώρο και εξολοθρεύει τους αντιπάλους της με τις πύρινες βολές που εξαπολύει.

Σε αντίθεση με το AlarCity, όπως το έχουμε δει από το demo που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, στο Dungeon Prototype βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με τέσσερις πόρτες, από τις οποίες εισέρχονται εχθροί, με άγριες διαθέσεις. Για να μπορέσετε να βγείτε από το δωμάτιο, θα πρέπει να εξολοθρεύσετε όλους τους εχθρούς. Τότε θα εμφανιστεί η λέξη Exit (έξοδος) σε μία ή περισσότερες από τις πόρτες.

Σε κάθε δωμάτιο θα συναντήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς εχθρών, και άλλα δωμάτια είναι εύκολα και άλλα δύσκολα. Πατώντας την μπάρα μπορείτε να πάτε σε ένα μαγαζί και να αγοράσετε αναβαθμίσεις για τις βολές σας, ώστε να τις κάνετε πιο δυνατές, αλλά και ενέργεια ή άλλα καλούδια. Όλα αυτά τα αγοράζετε με τα διαμάντια και τα νομίσματα που αφήνουν πίσω τους οι νεκροί εχθροί ή βρίσκετε σε bonus δωμάτια.

Μιας και όπως είπαμε, είναι ένα δοκιμαστικό παιχνίδι, θα συναντήσετε μερικά θεματάκια στα γραφικά, χωρίς όμως να σας χαλάνε την διασκέδαση. Η μουσική βέβαια τα σπάει, καθώς ακούγεται ευχάριστα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο αλλά και διασκεδαστικό. Δυστυχώς, αν χάσετε, που θα χάσετε, βγαίνετε αυτομάτως από το παιχνίδι και θα πρέπει να το τρέξετε ξανά από την αρχή. Το Dungeon Prototype μπορεί να εγκατασταθεί στον δίσκο της Amiga σας απλώς αποσυμπιέζοντας το αρχείο που θα κατεβάσετε από εδώ.