Ο Mike Battilana μιλάει για τα πάντα

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Mike Battilana της Cloanto στον Stephen Jones, μιλάει για τα δικαιώματα την Cloanto απάνω στο AmigaOS 3.x, την αγορά της Amiga Inc από την νεοσύστατη C-A Acquisition Corporation και τα σχέδια του για το μέλλον της αγαπημένης μας πλατφόρμας. Η συνέντευξη αυτή ξεκίνησε από τον Stephen, ο οποίος ήθελε να δώσει το βήμα στον Mike να απαντήσει σε όλες τις ψευδείς ειδήσεις και επικρίσεις που υπήρχαν, και υπάρχουν, μέσα στο community της Amiga.

Στην αρχή ξεκινάει με μια εισαγωγή για να γνωρίσουμε τον Mike Battilana ως άνθρωπο και στην συνέχεια ακολουθούν οι απαντήσεις του στα ερωτήματα που το community έστειλε στον Stephen, και ο οποίος συνέλεξε δίχως να αλλάξει το νόημα ή την ερώτηση.

Έχοντας γνωρίσει τον Mike από κοντά και έχοντας συνομιλήσει μαζί του αρκετές φορές, προσωπικά δεν χρειάστηκα την συγκεκριμένη συνέντευξη για να πεισθώ για τις καλές του προθέσεις και για την θετική έκβαση που θα έχει η αγορά της Amiga Inc. Μένει φυσικά να αποδειχθεί και από την ιστορία, αλλά σίγουρα ζούμε πολύ ενδιαφέρουσες εποχές.

Αν και αρκετά μεγάλη η συνέντευξη, κάντε τον κόπο να δείτε το παρακάτω video και να βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.