iGame 2.0b5

Μια νέα έκδοση του iGame είναι διαθέσιμη, η 2.0b5. Σε αυτή έχουν γίνει βελτιώσεις και διορθώσεις προβλημάτων. Το iGame είναι μια εφαρμογή διαχείρισης και εκκίνησης των WHDLoad παιχνιδιών που έχετε στην Amiga σας, με εύκολο και φιλικό τρόπο. Μπορείτε με το iGame να κάνετε αναζήτηση σε αυτά, να τα κατηγοριοποιήσετε και με διπλό click να ξεκινάτε να παίζετε.

Αρχικός δημιουργός και εμπνευστής του iGame είναι ο Μανώλης 'MrZammler' Βασιλάκης, ο οποίος πριν λίγα χρόνια αποφάσισε να ανοίξει τον κώδικα του προγράμματος και να δώσει την δυνατότητα σε άλλους να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του. Ο Δημήτρης 'midwan' Πανοκώστας συνέβαλε στην προσθήκη λειτουργιών, στην διόρθωση προβλημάτων από την έκδοση 2 και μετά, με αποτέλεσμα το iGame να γνωρίσει αρκετές νέες εκδόσεις και να έρθει πιο κοντά στις απαιτήσεις των χρηστών του.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του iGame από το github του Μανώλη. Αν βρείτε προβλήματα στο σύστημά σας ή θέλετε να ζητήσετε κάποια νέα λειτουργία, δοκιμάστε να ανοίξετε ένα issue όπου θα περιγράψετε τι ακριβώς θα θέλατε να γίνει ή ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς και πως μπορεί κάποιος να το αναπαράγει.