Blastaway

Τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου, ο Simone Bevilacqua αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι το οποίο ονομάζεται Blastaway. Είναι ένα arena shooter game στο οποίο αναλαμβάνεται τον χειρισμό μιας επίλεκτης ομάδας κρούσης η οποία καλείται να περιπλανηθεί σε πίστες με διάφορους διαδρόμους και να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του.

Ο Simone Bevilacqua μας έχει δώσει πολλά πρωτότυπα παιχνίδια, όπως είναι το πρόσφατο SkillGrid, το Huenison, το BOH, το MAH, το Quod Init Exit 1 & 2 και άλλα. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το Wizard of Wor και στο σχεδιαστικό κομμάτι ολίγον τι από The Chaos Engine. Είναι από τα παιχνίδια που εύκολα γίνεται κατανοητό τι πρέπει να κάνετε και πως, αλλά δύσκολα κάποιος μπορεί να το κατακτήσει.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μια πρώτη demo έκδοση η οποία περιλαμβάνει τον πρώτο κόσμο με 10 πίστες (arenas), αλλά το τελικό παιχνίδι αναμένεται να έχει περίπου 50 πίστες και 5 κόσμους. Μπορείτε να τρέξετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας αν αυτός τρέχει το AmigaOS 4 ή Windows, και μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα του στο itch.io.

Ο Simone κυκλοφόρησε την δοκιμαστική αυτή έκδοση ώστε να μπορέσει ο κόσμος να το δοκιμάσει και να του δώσει την γνώμη του. Οπότε μην διστάσετε να του στείλετε την άποψή σας, κι αν περάσατε καλά με το παιχνίδι.

Μια γεύση από το Blastaway μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω video και από τα screenshots.