Νέο MorphOS 3.12

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του MorphOS 3.12, η οποία φέρνει νέες λειτουργίες όπως είναι η δυνατότητα χρήσης δύο monitors στα Powerbooks και στα G5 desktop συστήματα. Ακόμα, προστέθηκαν λειτουργίας διαχείρισης των ανεμιστήρων με βάση την θερμοκρασία στο εσωτερικό του υπολογιστή σας, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση και κατανάλωση ενέργειας, καθώς και την μείωση του θορύβου.

Σε αυτή την έκδοση διατίθενται και ο νέος Odyssey browser 1.26 ο οποίος χρησιμοποιεί νέα και περισσότερα components για την διαχείριση των συνδέσεων, της κρυπτογράφησης, του ορθογραφικού ελέγχου και των λειτουργιών σχεδιασμού στην οθόνη σε χαμηλό επίπεδο. Επίσης, επανασχεδιάστηκε η εμφάνιση του για να είναι πιο μοντέρνα και φιλική στον χρήστη.

Ακόμα, ανανεώθηκε το Flow Studio και στο οποίο προστέθηκε η υποστήριξη για την Hollywood, και βελτιώθηκε η υποστήριξη της LUA.

Ανανεώθηκε η μηχανή rendering κειμένου στο MUI η οποία τώρα υποστηρίζει Unicode κειμένων. Αυτό χρησιμοποιείτε προς το παρών από συγκεκριμένες εφαρμογές και από όλες τις ObjC εφαρμογές.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές που έχουν γίνει θα βρείτε εδώ. Οι λιγότερο έμπειροι χρήστες καλό είναι να διαβάσουν τον τρόπο εγκατάστασης αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων, προτού προχωρήσουν στην εγκατάστασή του. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη το MorphOS μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της έκδοσής τους. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο MorphOS 3.12 από εδώ.