Νέο demo του Inviyya

Διαθέσιμο είναι ένα demo του Inviyya, ενός νέου shoot 'em up που αναπτύσσεται από τον Michael Borrmann από το 2017 περίπου. Αν παίξετε το demo θα σας θυμίσει παιχνίδια όπως το Project-X, το R-Type και άλλα, καθώς είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο από αυτά.

Ο Michael Borrmann αναπτύσει το παιχνίδι σε Assembly, έχει φτιάξει τα γραφικά και την μουσική. Στο demo που κυκλοφόρησε έχετε την δυνατότητα να παίξετε την πρώτη πίστα του παιχνιδιού, αλλά λάβετε υπόψιν ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στα γραφικά και στο collision detection. Φυσικά ο δημιουργός του εργάζεται στο να διορθώσει όλα τα προβλήματα, και να διαθέσει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Το τελικό παιχνίδι θα έχει 6 πίστες, κάθε μία σε διαφορετικό κόσμο με τελικά boss fights στο τέλος κάθε κόσμου. Θα διατεθεί διαφορετικά όπλα και δυνατότητες, τις οποίες θα μπορείτε να μαζεύετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Θα μπορεί να παίζει σε οποιαδήποτε PAL Amiga και θα διατεθεί σε ηλεκτρονική μορφή αλλά και σε κουτί.

Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε το demo από την σελίδα του παιχνιδιού στο itch.io και να το δοκιμάσετε στο δικό σας μηχάνημα. Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω video και τις εικόνες.