AmiCamp 8 στις 28 και 29 Μαρτίου 2020

Σε λίγες μέρες θα μαζευτούμε στον γνώριμο χώρο του Found.ation για το 8ο AmiCamp. Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε για την συνάντηση που έχει γίνει θεσμός. Στο AmiCamp θα συζητήσουμε για τις εξελίξεις στον χώρο της Amiga, θα δούμε όμορφα μηχανήματα και θα γνωριστούμε παίζοντας κανένα ποδοσφαιράκι. Στις 28 και 29 Μαρτίου λοιπόν θα βρεθούμε όλοι μαζί, με τα αγαπημένα μας μηχανήματα για ένα διήμερο διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το AmiCamp, είναι μια σχετικά νέα συνάντηση χρηστών Amiga στην χώρα μας. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση της ιδέας του AmigaOS ως κάτι ζωντανό και εξελισσόμενο. Υποστηρίζει και μιλάει για όλες τις ενεργές πλατφόρμες, όπως το AmigaOS 4, το MorphOS και το AROS. Στην εκδήλωση θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε και να χρησιμοποιήσετε Amiga συμβατούς υπολογιστές νέας γενιάς, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων AmigaOS 4, MorphOS και AROS.

Το AmiCamp δεν είναι μία έκθεση ρετρό υπολογιστών, όπου θα περάσετε απλώς λίγα λεπτά της ώρας βλέποντας υπολογιστές αναπολώντας το παρελθόν. Ελάτε να δείτε πως το Παρελθόν είναι Παρόν, και μάλιστα Εναλλακτικό, με προοπτικές.

AmiCamp #8
Πότε; 28 και 29 Μαρτίου 2020
Πού; Found.ation - Ευρυσθέως 2 στα Κάτω Πετράλωνα
WebSite: https://www.amicamp.gr