Amiga 2020

Η ενεργή Amiga κοινότητα πρωταγωνιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Steven Fletcher, ο οποίος είχε δημιουργήσει και το "The Commodore Story" το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, με μεγάλη επιτυχία. Στην νέα του δημιουργία φιλοδοξεί να περιγράψει, και να δείξει, την τωρινή ενεργή κοινότητα της Amiga με γυρίσματα που θα κάνει σε διάφορα events ανά τον κόσμο, που έγιναν το 2019 και μέσα στο 2020.

Ο Steven ξεκίνησε ένα νέο Kickstarter για να υποστηρίξει την δημιουργία του Amiga 2020 το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε 24 ώρες, πράγμα αναμενόμενο. Ήδη έχει ανέβει το ποσό τόσο ώστε τα πρώτα stretch goals να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Με τον Steven συναντήθηκα τους προηγούμενους μήνες στο Amiga34 και στο Amiga Ireland και μιλήσαμε για την νέα του δημιουργία και τι ακριβώς θέλει να κάνει. Όταν σου μιλάει φαίνεται πόσο ενθουσιασμένος είναι με αυτό το project και πόσο θέλει και αυτή η δουλειά να είναι άρτια από όλες τις πλευρές. Που ξέρετε. Ίσως να τον πείσουμε να βρεθεί και στην Αθήνα για μερικά πλάνα.

Αν θέλετε κι εσείς να υποστηρίξετε το project και να είστε από τους πρώτους που θα παραλάβουν το νέο ντοκιμαντέρ, τρέξτε στην σελίδα του στο Kickstarter και επιλέξτε αυτό που θέλετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές.