Hollywood 9 Sugarcane

Με το κωδικό όνομα Sugarcane κυκλοφόρησε η νέα, έννατη κατά σειρά, έκδοση του Hollywood, το οποίο είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών, με τις δικές του εντολές και τον δικό του compiler, το οποίο όμως έχει την δυνατότητα εξαγωγής εκτελέσιμων αρχείων για μια πληθώρα λειτουργικών συστημάτων, όπως τα Microsoft Windows, MacOS X, Linux, Android, iOS, AROS, AmigaOS 3 και 4 κ.α..<--break->

Στην νέα αυτή έκδοση έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες νέων λειτουργιών. Το Hollywood υποστηρίζει της πλατφόρμες AmigaOS3, AmigaOS4, WarpOS, MorphOS, AROS (x86), Windows (x86, x64), Mac OS X (x86, x64, ppc), και Linux (x86, x64, ppc, arm), καθώς επίσης και τις Android, iOS. Επίσης, δεν απαιτεί να έχετε όλες τις παραπάνω πλατφόρμες για να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα για αυτές.

Το Hollywood 9 είναι διαθέσιμο σε CD και ως download μορφή. Εάν το έχετε αγοράσει ήδη, μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση με μικρότερο κόστος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Hollywood από την επίσημη σελίδα του, απ' όπου μπορείτε και να το αγοράσετε.